Post by niniriredist on Feb 20, 2022 2:27:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד אינסוף מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את המשחק הזה ישחק אותו במשך שעות חחח בבקשה תעשה חנות המבורגרים 3 והדבר המעצבן היחיד במשחק הזה הוא שלאף אחד מהאנשים האלה אין סבלנות זה צריך להיות משחק מרגיע לא להיות מלחיץ מדעתך
אני חושב שזה נחמד לשחק במשחק הזה
המון כיף, לא מסובך מדי אבל גם לא קל מדי. אני אוהב את המשחק הזה. אה, ואתה לא צריך להוציא כסף כדי לשחק וליהנות.
Gymnastics Superstar Rol ijro etiladigan agt
Burger Shop 2 Casual xkpf
אני אוהב את המשחק הזה! לא דורש רכישות כדי לשחק ולעלות רמות במצב הסיפור.
זה משחק נחמד. אבל הדבר היחיד הוא שהאצבעות שלך צריכות להיות מהירות כדי שתספק את האוכל בזמן. ישנם סוגים וסוגים רבים של מנות כמו סלט, עוגות, מיץ המבורגרים ועוד רבים.
המשחק המקורי היה חלק מהילדות שלי ומשחק זה מעלה זיכרונות. כל כך הרבה שיפורים, משימה יותר מאתגרת, יותר כיף לשחק. 10/10 ישחק שוב.
זה טוב אני אוהב לשחק את המשחק הזה כשאני באמת יוצא מנסיעות
איך אתה יכול לשמור את ההתקדמות שלך
ממכר, מאתגר ורענן.
זה בסדר אבל האנשים מאוד כועסים עליי אז זה אתה ואני לא מבשל מהר מאוד אבל בסדר xo xo De
היא נעה לאט
המשחק ממש טוב הוא מבשל כל אוכל שאתה יכול לדמיין למשל המבורגר, פיצה, תירס, לחם, עוגת ביצים. ויש עוד דברים מגניבים.
בבקשה הסר מודעות
אהבתי את המשחק הזה, הגרסה החינמית עובדת מצוין, כמה הוספות מדי פעם אבל לא מספיק כדי להיות מעצבן. מצב האקסטרים החדש מסובך ומהנה! לא יכול לחכות לעוד עדכונים!
זה טוב מאוד
אני אוהב את זה. אם היית עושה חנות המבורגרים מספר 3. אני כבר ניצחתי את הראשון ואת השני. המשחק הזה מדהים
כלבים? בֶּאֱמֶת!
אתה צריך להבין איך לצפות את מה שיבוא אחר כך. אתה רוצה להשתמש בכמה שפחות תנועות. אני יכול להגיע רק לרמה מסוימת, ובכל זאת אני ממשיך לשחק בזה כי, ואני לא רוצה להגיד את זה, זה ממכר.
Burger Shop 2 कैज़ुअल गेम ncn
אהבתי את בורגר שופ 1 והבורגר שופ 2 אפילו יותר טוב. קשה למצוא משחק טוב לניהול זמן שלא דרש כסף אמיתי עבור שדרוגים נדרשים. אני מקווה שתמשיכו!!
בסך הכל נהדר לפעמים האפליקציה מוסיפה פריט נוסף
כיף
אני חושב שהמשחק הזה לא כל כך מדהים כמו חנות המבורגרים 1 אבל המשחק הזה גם טוב אבל לא כמו חנות בורגר 1
Burger Shop 2 Hygge ggn
המשחק הזה 🎮 מדהים 🤪.
למשחק הזה לא היו הגדרות
גרפיקה טובה. השתמש במסך גדול יותר.
Burger Shop 2 Santai byv
נהניתי מכל המצבים אבל מצב אקסטרים הוא בלתי אפשרי. ניסיתי כל כך הרבה פעמים. מוותר עכשיו. לצערי זה כבר לא כיף. אין לי מושג למה היזם צריך לעשות את זה קיצוני.
משעמם ומטופש¿》《:-(
אני אוהב את המשחק הזה, פרסומות קטנות שהמשחק מוסיף ומהנה! לא יכול להפסיק לשחק בו. ודא שאתה מוריד את זה בוודאות! בנוסף, אין רכישה ללא אפליקציה, המשחק הוא מושלם. אוי כיף לשחק בזה. הליכה היא קלה מאוד ולא ארוכה, ומאוד מאפשרת לך לעשות דברים.
תחרותי, מהנה וממכר.
זה לא מאוד טוב וגם לא רע מאוד אני חושב שהלקוח נותן לנו יותר זמן
אני לא יודע
אוהב את זה! אומג, שיחקתי גם ב-1 וגם ב-2 והם היו מעולים! שיחקתי שוב את הראשון לפחות 100 פעמים ואת השני לפחות 30. אני באמת חושב שמפתחים צריכים לשקול ליצור אחד שלישי! אבל בחינם בבקשה! אני בהחלט אשחק בו יותר מפעם אחת אבל כנראה לא אם אצטרך לשלם