Post by niniriredist on Feb 20, 2022 1:57:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi tõrkepunktid ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Ma armastan mängu, aga ma ei saa jooniseid hankida. Kas te palun parandaksite selle? Vajutan "hanki joonistamist" ja mind saadeti ilma joonistuseta mängu tagasi! Palun parandage see!
see on väga hea ja lõbus mäng, kuid pealkirjas oli kirjas, et epic 2 tasuta. Kuid see on tasuta mäng. Pärast 2 taset peate mängimise jätkamiseks maksma. Nii et ma olen väga vihane, sest tahan edasi mängida, aga nüüd pean raha mängima. nii et tegelikult on see mäng nõme. parandage see probleem, et saaksime kõik edasi mängida.
Антистресс - расслабляющие игры-симуляторы Головоломки ktg
Minu aeg oli Drawn belowi tasandis 1 tund , 1 minut ja 10 sekundit . Päris kiiresti tegin seda Oleks hea kui saaks joonistada pete selles mängus ja nad vastast hävitada .
Ma armastan seda mängu ja armastan oma tegelaste joonistamise funktsiooni, kuid kõige hullem on see, et ülejäänud mängu saamiseks peate maksma! Olin selles väga kurb ja pettunud. Aga lahe demo.
Äge
Mulle meeldib see mäng, kus saate joonistada oma mõõka, kirvest, kurikaela ja tavalist kepimeest. Kuid on veel üks probleem. Töötasin umbes aasta, et lõpetada esimene ja teine peatükk, kuid kui ma lõpetasin esimese ja teise peatüki, lukustati see, siis kontrollisin raamatu nuppu ja seal öeldi, et pean maksma 3,99 dollarit ja proovisin maksta krediidiga ja kirjutasin kaardi number aga ma ei töötanud! Nii et palun võtke see raha välja, mille ma töötasin ühe aasta ilma asjata. See on tõesti nõme, nii et palun ma palun teid.
Suurepärane mäng. ei suutnud seda käest panna. mu poeg ja mina mõlemad installisime selle ja mängisime läbi 1 päevaga. Vajab rohkem peatükke, et saaksime kauem mängida.
Ma armastan mängu. See oleks olnud 5 tärni, kuid taseme 3+ eest peate maksma. Aga - 2 tärni sellepärast. NII HEA SULLE.
Draw a Stickman: EPIC 2 Adventure adt
See mäng on hea, kuid peate maksma 2 dollarit nagu tavaline mäng, nii et see pole seda väärt
Soovin, et EPIC 2 teeks selle 100% tasuta, nii et ma ei peaks seda 3.–8. peatükkide mängimiseks ostma. Aga Drawn Below on tõesti äge! Mul on väga hea meel, et panid selle kolmandasse mängu.
Millal saan oma sõbra päästa?
Erakordne, mis mulle meeldis! see võimaldas mul olla ja teha seda, mida iganes ma joonistan! Mulle meeldib, kuidas saate neid visandivihikusse salvestada.
THX CRATORS HEAD INIMESED
lahe, kuid vajab täiustamist Mäng on tõesti lahe, kuid ainus asi, mida ma tahan parandada, on see, et kui vajutate jätkamisnuppu, toob see teid tagasi algusesse ja see häirib mind, nii et kui vajutate jätkamisnuppu, peaks see teid tagasi viima sa olid siis, kui surid, palun tee seda!
See oli lõbus, kuni see ütleb "maksa täismängu eest", nagu ma vihkan mänge, mis seda teevad
Se on mega lahe mäng
Mulle see mäng väga ei meeldi, ma installin selle mängu oma telefoni 13 pro max gold, kuid see ei käivitu😒😒👊👊👎👎
Vau, väga professionaalne mäng, pääsesin demost kõigest
Mulle ei meeldi see mängu demo
See on tore mäng! Mulle meeldivad joonistamis- ja seiklusmängud ning see mäng on minu jaoks! Mulle meeldib, kuidas saate oma pulgameest ja muid tööriistu joonistada, see on tõesti hämmastav!
Mulle meeldis mäng jah, aga täitsin mängu teise peatüki ja seal oli kirjas, et lõpetamise eest makske ja mu ema ei luba mul selle eest maksta, nii et palun, kui saate mängu tasuta teha, võin seda hinnata kahe tärni asemel viie tärniga Adam Sharaf
Ma armastan seda mängu väga, aga ma ei saa seda lõpuni teha! Iga kord, kui proovin konnarabas ussi pealuud avada, hangub kogu mu mäng ja ma ei saa pusletükki kätte. Seetõttu tapsite te mu sõbra, kuna ta viimasel tasemel pusletükkide vahelt läbi kukkus ja see on viimane tükk, mida ma vajan. Palun parandage see, et saaksin oma sõbra päästa! (๑•ᴗ•๑)♡
1 täht. Sa ei saa üles mäele, kus vaenlane hoiab võtmepliiatsit. Mulle ei meeldi, kuidas saate mängida ainult 2 peatükki ilma kogu mängu ostmata. Ma mõistan, et lubate inimestel enne selle ostmist kogeda, mis see on, kuid see häirib mind väga!
kui tegin oma tegelaskuju, kui vajutasin Done, siis ekraan lihtsalt külmus, oleks parem ilma selle veata
See oli minu jaoks parim mäng, kuid seejärel desinstallisin selle, kuna peate ostma mängu täisversiooni PÄRAST kahe taseme mängimist. See on nördimus andsin sellele parima ülevaate, kuid annan sellele 1 tärni. Kui parandate selle probleemi, andke sellele 5 tärni
Draw a Stickman: EPIC 2 הרפתקאות doa
See on hea mäng, kuid mul on probleem, kuna kasutan kunstiteoseid, proovisin kasutada Papyrust, nii et klõpsasin "Kasuta kujundust". Mäng taaskäivitus, ma ei olnud Papyrus, ei olnud isegi mu visandivihikus.
Suht Ok
Noh, ma armastan graafikat ja ülesandeid, mida peate tegema, see on lihtsalt see, et peate maksma kogu mängu eest! Ja ma arvan, et seda pole hea mõte osta! See on minu arvamus, palun ärge vihkage!
See on hea mäng, ma lihtsalt vihkan, et sa pead mängu mängimiseks ostma, sa peaksid seda tõesti muutma ja lisama rohkem värve
Draw a Stickman: EPIC 2 Avanture hmes
Alguses hea, kuid siis pean maksma ja mängima täis ning ma ei maksa tavaliselt, nii et ainult 2 tärni. Mulle meeldib mäng nii väga, kuid ma ei maksa ja ei saa kogu raamatut kätte, nii et ma ei mängi seda mängu mõne päeva ja 1+ tärniga.
See on suurepärane mäng, kuid kui jõuame kolmandale tasemele, küsib see mängu jätkamise eest tasu. Nii et see on halvim.
Mäng on hea, kuid nüüd, 2020. aastal, kuvatakse selles ainult hallid ja lillad ruudud
Nõme on, ma ei saa suurest rotisd jagu 😠😡
Oskar fulli valida
See on naeruväärne, ma ei saa isegi aanoth3r järgmisel tasemel mängida, peate vaid maksma, kuidas ma mängu naudin, kui selle peaks ostma, plss, ärge teenige sellest raha, inimesed ei taha seda nautida ja anda teile halba arvustust, palun ärge tehke seda rahasse